Infinity Total Protection on uusi tapa ostaa parasta mahdollista tietoturvaa

 

Check Pointin Infinity Total Protection on uusi tapa ostaa parasta mahdollista tietoturvaa

CPX 360, Barcelona, Espanja — 26. tammikuuta 2018. Tietoturvayhtiö Check Point Software Technologies julkisti vuosittaisessa suurtapahtumassaan CPX 360:ssä Barcelonassa uudentyyppisen tavan hankkia yritykselle nokkelimmatkin kyberhyökkäykset torjuva tietoturva. Innovatiivinen malli pohjautuu Check Point Infinity -arkkitehtuurin komponentteihin ja sillä saavutetaan kattava tietoturva entistä pienemmin kustannuksin.

Infinity Total Protection on täysin uusi tapa ostaa tietoturvaa. Kaiken kattava all inclusive -tietoturva tilataan valitulle käyttäjämäärälle vuosi kerrallaan.

Infinity Total Protection on ainoa markkinoilla oleva tilattava tietoturvapalvelu, joka sisältää tietoturvan koko yritysverkon laitteille ja ohjelmistoille, samanlaisen suojauksen päätelaitteille, pilveen ja mobiililaitteille sekä täysin uusien nollapäiväuhkien torjunnan yhdistettynä yhteen hallintajärjestelmään ja 24/7 tukeen. Tilaajat pääsevät välittömästi hyödyntämään Check Point Infinityn yhtenäistä tietoturva-arkkitehtuuria ja totaalista uhkientorjuntaa kaikissa yrityksensä IT-ympäristöissä.

Tietoturva-alalla puhutaan viidennen sukupolven (Gen V) kyberhyökkäyksistä. Termi tarkoittaa nykyisiä laajoja, nopeasti alalta toiselle leviäviä hyökkäyksiä, jotka kohdistuvat mobiililaitteisiin, pilvipalveluihin ja yritysverkkoihin ja jäävät helposti huomaamatta staattiselta, tunnistamiseen perustuvalta tietoturvalta. Verkkojen ja datan suojaaminen näiltä hyökkäyksiltä edellyttää viidennen sukupolven (Gen V) kyberturvatekniikkaa, kuten Check Point Infinityä. Siinä yhdistyvät reaaliaikainen uhkientorjunta, jaettu tiedustelutieto ja paras mahdollinen verkko-, pilvi- ja mobiilitietoturva.

”Kyberhyökkäykset ovat kehittyneet päivä päivältä isommiksi, taitavammin suunnitelluiksi ja monimutkaisemmiksi. Monet organisaatiot luottavat kuitenkin vanhentuneisiin aiempien sukupolvien tietoturvatekniikoihin, jotka havaitsevat hyökkäykset vasta, kun ne ovat jo sattuneet. Infinity Total Protecitoin antaa yrityksille mahdollisuuden päästä käyttämään viidennen sukupolven tietoturvaa helposti ja nopeasti”, kommentoi Check Pointin tuotteista ja markkinoinnista vastaava johtaja (VP Product Management and Product Marketing) Gabi Reish.

Check Point Infinity Total Protection tarjoaa laajimman mahdollisen valikoiman tietoturvateknologioita, joiden avulla organisaatiot pystyvät torjumaan myös ennestään tuntemattomat uhat ja taitavasti rakennetut hyökkäykset. Mukana ovat muiden muassa:

  • Reaaliaikainen uhkientorjunta: reaaliaikainen hiekkalaatikkotekniikka suojaakohdistetuilta hyökkäyksiltä (APT) ja tuntemattomilta uhilta (nollapäivähaittaohjelmilta). Lisäksi kiristyshaittaohjelmien torjunta sekä bottiverkkojen torjuntateknologia, jotka käyttävät reaaliaikaista, pilviperustaista tiedonkeruuta ja koneoppimista uusien uhkien tunnistamiseen.
  • Kehittynyt tietoverkkojen tietoturva: edistynein mahdollinen palomuuri, tunkeutumisten esto ja sovellusten valvonta, jotka tukevat kaiken kokoisia tietoverkkoja pienistä haarakonttoreista globaaleihin yrityksiin asti ja toimivat sekä yksityisen että julkisen pilven palveluissa.
  • Pilvipalveluiden tietoturva: edistynyt uhkientorjunta julkisessa, yksityisessä ja hybridipilvessä sekä SDN-ympäristöissä. Mikrosegmentointi pilven sisäisen liikenteen kontrollia varten.
  • Mobiilitietoturva: haittaohjelmien torjunta iOS- ja Android-laitteissa, kaapatun verkon tunnistus, turvasäilöt, datan suojaus ja dokumenttien salaus sekä liikkuvuuden hallinnan (EMM) integraatio.
  • Datan suojaus: kiristyshaittaohjelmien torjunta, joka tunnistaa myös tuntemattomat ohjelmat, datan suojaus ja saumaton salaaminen, selaimen tietoturva, täysin integroitu päätelaitteiden suojaus ja poikkeamien tutkinta.
  • Integroitu tietoturvan ja uhkientorjunnan hallinta: yhtenäinen hallintaympäristö, johon voi liittää useita laitteita, verkkotunnuksia ja käyttäjiä. Täydellinen näkyvyys uhkatapahtumiin sekä hyökkäystä koskevien tietojen keruu ja analysointi. Raportointityökalut vaatimustenmukaisuuden näyttämistä auditointeja varten.