Verkkokaupat osa 1

Muistan vielä kun Verkkokauppa.com oli pieni verkkokauppa, jolla taisi olla pienet liiketoimintapisteet Espoossa ja Oulussa. Noista ajoista on tultu pitkä matka eteenpäin ja tänään Verkkokauppa.com on melkoinen jättiläinen.

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia. Yhtiö myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli-, urheilu-, lemmikki- ja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita verkkokaupan, Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden sekä 2500 noutopisteen (Postin ja Matkahuollon noutopisteet) kautta. Yhtiö on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.com on listattu NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalle ja sen palveluksessa työskentelee yli 550 työntekijää.

Kolme jättimyymälää, yli 50 000 tuotetta

Helsingin myymälä, päävarasto ja päähuolto toimivat kaikki saman katon alla Helsingin Jätkäsaaressa Länsisataman välittömässä läheisyydessä. Pirkkalassa myymälä sijaitsee Kauppakeskus Veskassa, aivan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kupeessa. Oulun myymälä sijaitsee valtatien varrella Kaakkurinkulman kauppakeskuksessa.

Yhtiö toimii Helsingissä yli 19700 m2 toimitiloissa sekä Pirkkalassa ja Oulussa yli 2000 m2 myymälöissä.

Suomen suosituin verkkokauppa

Verkkokauppa.com on tutkitusti Suomen suosituin verkkokauppa.

Verkkokaupasta löytyy jo yli 180 000 sensuroimatonta tuotearvostelua sekä tarkat tuotekohtaiset saatavuustiedot ja reaaliaikaiset huolto-ja palautusprosentit, jotka kaikki tähtäävät helpottamaan asiakasta ostopäätöksen tekemisessä. Lisäksi Verkkokauppa.com tarjoaa tuotteilleen 32 päivän palautusoikeuden.

Logistiikka pitää huolen, että tavara liikkuu nopeasti ja tarkasti. 20 vuoden aikana asiakkaille on toimitettu yli 9 miljoonaa lähetystä ja yli 15 miljoonaa tuotetta.