TOP10 erilaiset verkkokauppa-alustat

Yhä useammat ihmiset tekevät ostoksia verkossa, koska se on kätevää, nopeaa ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Verkkokaupan avulla asiakkaat voivat tehdä ostoksia milloin tahansa, missä tahansa, ilman että heidän tarvitsee poistua kotoa tai työpaikalta. Tämä mahdollistaa myös tuotteiden vertailun ja hintojen tarkastelun helposti. Yrityksille verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajemman asiakaskunnan ja kasvattaa liiketoimintaansa. Verkkokaupan kustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin fyysisen myymälän kustannukset, ja se mahdollistaa myös tuotteiden myynnin ympäri maailmaa.

Listaus TOP10 verkkokauppa-alustoista

Tässä on kymmenen suosittua verkkokauppa-alustaa, jotka yrittäjät käyttävät verkkokauppojensa perustamiseen:

  1. Shopify: Shopify Suomi on yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista maailmassa, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla voit luoda ja hallita verkkokauppaasi.
  2. WooCommerce: WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka toimii WordPressin kanssa. Se tarjoaa laajan valikoiman laajennuksia ja ominaisuuksia, jotka auttavat verkkokauppaa kasvamaan.
  3. BigCommerce: BigCommerce on pilvipohjainen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten integroidut maksuvaihtoehdot, tuotetiedon hallinnan, markkinointityökalut ja paljon muuta.
  4. Magento: Magento on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten tuotetiedon hallinnan, varastonhallinnan ja maksupalveluiden integraation.
  5. Squarespace: Squarespace on verkkosivuston rakentamisalusta, joka tarjoaa myös verkkokauppa-ominaisuudet. Sen avulla voit luoda ammattimaisen verkkokaupan helposti ilman teknisiä taitoja.
  6. Volusion: Volusion on pilvipohjainen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten markkinointityökalut, maksuvaihtoehdot, tuotetiedon hallinnan ja verkkokaupan optimoinnin.
  7. 3dcart: 3dcart on pilvipohjainen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten integroidut maksuvaihtoehdot, varastonhallinnan ja markkinointityökalut.
  8. Wix: Wix on verkkosivuston rakentamisalusta, joka tarjoaa myös verkkokauppa-ominaisuudet. Sen avulla voit luoda verkkokaupan helposti ja nopeasti.
  9. PrestaShop: PrestaShop on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten integroidut maksuvaihtoehdot, tuotetiedon hallinnan ja markkinointityökalut.
  10. Ecwid: Ecwid on verkkokauppa-alusta, joka integroituu helposti olemassa olevaan verkkosivustoon tai sosiaalisen median profiiliin. Sen avulla voit myydä tuotteita helposti useilla eri alustoilla.

On tärkeää huomata, että jokainen verkkokauppa-alusta tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja työkaluja, joten valinta riippuu yrittäjän liiketoiminnan tavoitteista.

Tarpeet ja tavoitteet

Toinen tärkeä huomioitava asia on se, että verkkokauppa-alustan valinnan tulisi perustua yrityksen tarpeisiin ja tavoitteisiin. Esimerkiksi, jos aiot myydä vain muutamia tuotteita, voi olla kannattavampaa valita yksinkertaisempi ja edullisempi alusta, kun taas jos aiot myydä laajan valikoiman tuotteita, tarvitset alustan, joka tarjoaa kattavan varastonhallinnan ja tuotetiedon hallinnan.

Lisäksi sinun tulee huomioida kustannukset, kun valitset verkkokauppa-alustaa. Jotkut alustat veloittavat kuukausimaksun käytön perusteella, kun taas toiset veloittavat transaktiokuluja tai muita maksuja. Kannattaa myös tarkistaa, että valitsemasi alusta tukee tarvitsemiasi maksutapoja, kuten luotto- tai pankkikorttimaksuja.

Lopuksi, alustan käyttökokemus on tärkeä tekijä, sillä verkkokaupan hallinta voi olla monimutkaista ja aikaa vievää. Valitse alusta, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa hyvän käyttökokemuksen, jotta voit keskittyä myyntiin ja liiketoiminnan kasvattamiseen.