Stockmann tuplasi verkkokauppansa valikoiman – saatavilla yli 110 000 tuotetta

Stockmann on tuplannut verkkokauppansa valikoiman lisäämällä lähes koko Helsingin-tavaratalonsa tuotteet ostettaviksi myös verkosta. Tämän myötä stockmann.comista löytyy yli 110 000 tuotteesta koostuva muodin, kauneuden ja kodin monipuolinen ja laadukas valikoima.

Stockmannin verkkokauppa on kasvanut ripeää vauhtia syksyn aikana: kesällä stockmann.comista oli ostettavissa 50 000 tuotetta ja nyt määrä on tuplaantunut. Merkittävästi laajentunut tuotevalikoima on nyt asiakaskunnan saatavilla koko Suomessa.

Digikiihdytys edennyt nopeasti

Jo aiemmin monien Helsingin-tavaratalon tuotteiden saatavuus on ollut nähtävissä stockmann.comissa. Stockmann pilotoi Helsingin-tavaratalosta toimitettavien tuotteiden verkkomyyntiä lasten muodin tuotteilla lokakuussa järjestetyn Hullut Päivät -kampanjan jälkeen. Onnistuneen pilotin seurauksena lähes koko Helsingin-tavaratalon valikoima on nyt ostettavissa myös verkosta.

On mahtavaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua myös verkossa. Nyt keräämme ja lähetämme asiakkaiden tilaamia tuotteita jakelukeskuksemme lisäksi myös Helsingin-tavaratalostamme. Toteutimme ketterästi eri toimintojamme tiiviisti yhdistävän hankkeen hyödyntämällä ja jatkokehittämällä jo olemassa olevia työkaluja, Stockmannin kehityspäällikkö Jari Grönmark sanoo.

Tavaratalotoimituksen myötä tuotteiden saatavuus on parantunut merkittävästi, ja verkkokaupasta on ostettavissa nyt jo yli 110 000 tuotetta.

Verkkokauppamme valikoiman tuplaaminen on tärkeä osa alkuvuodesta käynnistämäämme digikiihdytystä. Vauhti on todellakin ollut kova, sillä olemme miltei nelinkertaistaneet stockmann.comin valikoiman viime vuodesta. Tuotevalikoiman kasvattamisen lisäksi olemme lanseeranneet uusia verkkoshoppailua helpottavia palveluita, kuten puoleenyöhön saakka palvelevan Click & Collect -noutopisteen Helsingin-tavaratalossa, Stockmannin markkinoinnista ja digitalisaatiosta vastaava Anna Salmi kertoo.

Helsingin keskustan tavaratalossa palvelevasta Click & Collect -pisteestä voi noutaa verkkokaupasta tilatut tuotteet itselleen sopivaan aikaan. Stockmann on sujuvoittanut verkko-ostosten tekoa myös nopeuttamalla verkkokauppatilausten toimitusaikoja, ja tilaukset toimitetaan nyt 1-3 arkipäivän kuluessa. Verkkokaupasta voi lisäksi Varaa ja nouda -palvelun avulla varata tuotteita kaikkiin tavarataloihin.

Uusi markkinapaikka kasvattaa valikoimaa jälleen ensi keväänä

Stockmann.comin valikoima täydentyy keväällä 2019 myös kumppanien tuotteilla, kun Stockmann lanseeraa Suomen ensimmäisen muotiin, kauneuteen ja kodin designiin keskittyvän markkinapaikan. Markkinapaikan pilotti on jo käynnistynyt ensimmäisen Stockmannin kumppanin, XS Lelujen, kanssa. Lelut palasivat syyskuussa asiakkaiden ostettaviksi stockmann.comissa.