Samsung esittelee vallankumouksellisia uutuuksia

Kuva ja ääni ovat keskiössä Samsungin CES-messuilla esittelemissä uutuustuotteissa. Lataa Samsungin CES 2016 -uutuuksien tuotekuvat tästä.

Samsung SUHD 2016

Tämän vuoden SUHD TV:t ovat entistä kehittyneempiä

Samsungin 2016 SUHD TV -mallisto tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja älykkäimmät toiminnot tyylikkäästi muotoillussa paketissa. Quantum-Dot-tekniikka tekee kuvasta kirkkaan, kontrastista erinomaisen ja väreistä elävämmät kuin koskaan. Uusilla 10-bittisillä paneeleilla varustettu SUHD-mallisto asettaa markkinoille uuden standardin ja jopa 1000 kandelan valovoima mahdollistaa uskomattoman HDR-kuvanlaadun (High Dynamic Range). Televisio pystyy toistamaan peräti miljardi eri väriä. Ultra Black -teknologia vähentää valon heijastuksia ruudusta tehden kuvasta parhaan mahdollisen katselutilan valo-olosuhteista riippumatta. Samsungin 2016 SUHD TV -mallistolla on UHD Alliancen -sertifiointi.

Mallistoon kuuluu myös KS9500-malli, joka on ensimmäinen kehyksetön kaareva televisio. Vuoden 2016 Smart TV on keskus kaikelle mahdolliselle sisällölle ja Samsungin Smart Control -kaukosäädin tekee navigoinnista helppoa ja nopeaa. Kaukosäätimellä voi ohjata myös muita SUHD TV:hen liitettyjä laitteita.

Smart Hub

Smart Hub tuo lempisisällöt nopeammin ja helpommin ulottuville

Samsung Smart TV -laitteissa on uusi Smart Hub -käyttöliittymä, joka on suunniteltu tuomaan kaikki sisällöt yhteen paikkaan nopeasti ja yksinkertaisesti. Käyttöliittymän aloitusnäkymän voi räätälöidä, jotta juuri käyttäjän lempipalvelut ja sisällöt ovat käytettävissä yhdellä napin painalluksella.

Uraauurtavaa uutta teknologiaa

Samsungin uuden sukupolven äänilaitteet tuovat 3D-äänen kotiin

Samsung esittelee CES 2016 -messuilla uusimmat äänilaitteensa, muun muassa Samsungin ensimmäisen Dolby Atmos® -tekniikkaa käyttävän soundbarin. HW-K950 on myös markkinoiden ensimmäinen kahdella Dolby Atmos® -takakaiuttimella varustettu soundbar-kaiutin. Samsungin soundbar-järjestelmä tuottaa uskomattoman 5.1.4-kanavaisen äänen. Virtaviivainen ja elegantti soundbar on vain 2,1-tuuman paksuinen. Kolme eteenpäin ja kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta tuottavat täyteläisen ja voimakkaan äänen, joka täyttää koko huoneen. Todentuntuinen ja elokuvamainen ääni toistaa niin huoneen läpi lentävän nuolen äänen kuin katsojan pään yläpuolella lentävän kolibrin huminan. Soundbarin voi yhdistää langattomasti subwooferiin ja takakaiuttimiin, joten se sopii jokaiseen olohuoneeseen.

WW8500 AddWash

Innovatiivinen pesukone AddWash varmistaa, ettei yhtään sukkaa jää pesemättä

Moni on käynnistänyt pesukoneen vain huomatakseen myöhemmin, että lempipaita tai pariton sukka on jäänyt likavaatekoriin. Samsung WW8500 AddWash on huippumoderni pesukone, joka on kehitetty ratkaisemaan tämän ongelman. Pesukoneen voi pysäyttää koska vain kesken pesuohjelman ja lisätä tarvittaessa vaatteita. Pesu taukoaa napin painalluksella ja toisella taas aukeaa ovessa oleva lisäluukku, josta mahtuu lisäämään koneeseen vaikka farkut. WW8500 AddWash -pesukoneen käyttö onnistuu helposti myös älypuhelimella (Android ja iOS). Samsungin SuperSpeed -ominaisuuden ansiosta WW8500 AddWash selviää tuloksesta tinkimättä tavallisesta pesuohjelmasta alle tunnissa. Innovatiiviset teknologiat, kuten Eco Bubble™ ja Digital Inverter -moottori tekevät pesukoneesta tehokkaan, energiaa säästävän ja hiljaisen. Samsung jatkaa innovointia tehdäkseen elämästä moderneissa kodeissa parempaa ja helpompaa.

Gear S2

Kaksi uutta eleganttia Gear S2 -mallia

Samsungin uusi Gear S2 -kello lanseerattiin syksyllä 2015 kahtena eri mallina: Gear S2 ja Gear S2 Classic. Nyt Samsung esittelee kaksi uutta versiota Gear S2 Classic -mallista. Samsung työskentelee jatkuvasti monien yhteistyökumppaneiden kanssa kehittääkseen älykelloista yhä mukavampia ja käyttäjäystävällisempiä. Tarjotakseen entistä persoonallisemman ja yksilöllisemmän vaihtoehdon, Samsung esittelee Gear S2 Classicin kahdella uudella pinnoitteella: 18 ka ruusukulta ja platina. Nyt käyttäjillä on yhä enemmän mahdollisuuksia valita omaan tyylinsä sopiva versio pyöreämuotoisesta ja monilla ominaisuuksilla ladatusta kellosta. Samalla Samsung myös laajentaa vaihdettavien rannekkeiden ja digitaalisten kellotaulujen valikoimaa. Gear S2 Classic on saatavilla helmikuussa ruusukultaisella kehyksellä ja norsunluunvalkoisella nahkarannekkeella sekä platinakehyksellä ja mustalla nahkahihnalla. Suositushinta 529 euroa.

Tekniset tiedot:Samsung Gear S2 on varustettu 1.0 GHz Dual Core -suorittimella ja siinä on pyöreä 1,2-tuumainen (360×360) 302ppi Super AMOLED-näyttö ja Tizen-käyttöjärjestelmä. Wi-Fi: 802.11 /b/g/n/. Bluetooth® 4.1, NFC, 512 MB RAM-muistia ja 4 GB tallennustilaa. IP68-sertifioitu. Gear S2:n mitat 42,3 x 49,8 x 11,4 mm (47 g). Gear S2 Classicin mitat 39,9 x 43,6 x 11,4 mm (42 g). Akku: 250mAh Li-ion, Langaton lataus, Akkukesto: 2-3 päivää. Anturit: kiihtyvyysanturi, ilmapuntari, gyroskooppi, sykemittari ja valoisuusanturi.

Galaxy TabProS

Hybridi-tabletti Windows 10:llä, optimoitu huviin ja hyötyyn

Samsung esittelee TabPro S:n, todellisen premium-tabletin, joka yhdistää Samsungin edistyksellisen teknologian ja Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmän. Yhdistämällä sekä kannettavan tietokoneen että tabletin parhaat puolet yhteen pakettiin, laite on ihanteellinen kumppani käyttäjälle, joka haluaa maksimoida tehokkuutensa kotona, toimistolla ja matkalla. Galaxy TabPro S on ensimmäinen nopeaa LTE Cat 6 -yhteyttä tukeva ja Super AMOLED -näytöllä varustettu Windows-tabletti. Multitouch-tuella varustettu näyttö tarjoaa erinomaisen kontrastin ja luonnollisen värintoiston. Entistä nopeampi pikalataustoiminto lataa laitteen täyteen vain 2,5 tunnissa ja akku kestää jopa 10,5 tuntia tavanomaista käyttöä yhdellä latauksella. Tabletin mukana tulee täysikokoinen näppäimistö, joka helpottaa laitteen käyttöä entisestään.

Tekniset tiedot:Samsung Galaxy TabPro S on varustettu uusimman sukupolven Intel Core M -suorittimella ja 12-tuumaisella (2160×1440) Super AMOLED -näytöllä. Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home/ Windows 10 Pro. Wi-Fi: 802.11 a//b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth® 4.1, NFC.4 GB RAM-muistia, 128 GB/ 256 GB SSD. Mitat: 290.3 x 198.8 x 6.3 mm (693 g Wi-Fi). Akku: 5,200 mAh. Akkukesto: 10,5 h yhdellä latauksella, täysi akku 2,5 tunnin latauksella. Kiihtyvyysanturi.

Lisätietoa Samsung CES 2016 -uutuuksista.