Odotettu Lidl Plus käyttöön huomenna – Lidlin kansainvälinen etuohjelma toimii myös ulkomailla

Lidlin asiakkailleen tarjoama Lidl Plus -etuohjelma on ladattavissa 25.6. alkaen. Lidl Plus toimii älypuhelimeen ladattavassa sovelluksessa. Sovelluksen kautta asiakas saa käyttöönsä jatkuvasti uusia etuja ja palveluita, jotka kulkevat kätevästi mukana matkapuhelimessa. Kassalla asiakas skannaa digitaalisen asiakaskortin erilliseen lukijaan.

Lidlin kansainvälinen etuohjelma Lidl Plus on nyt myös suomalaisten saatavilla. Kesäkuun 25. päivästä alkaen sovelluskaupasta voi ladata älypuhelimeen Lidl Plus -sovelluksen, jonka kautta rekisteröityneet käyttäjät saavat tietoa, etuja ja palveluita Lidlistä.

– Suomalaisten lompakot ovat täynnä erilaisia etukortteja. Halusimme oman etuohjelmamme digitaaliseen muotoon, jotta se kulkee ketterästi mukana. Digitaalinen asiakaskortti on helppo skannata kassalla ja edut ovat käytössä saman tien. Sovelluksen avulla pystymme myös olemaan aktiivisesti vuorovaikutuksessa etuasiakkaidemme kanssa,  Lidl Suomen kaupallinen johtaja Mikko Forsström kertoo. 

Asiakas voi seurata kuittihistoriaansa digikuittien avulla ja takuukuitit pysyvät tallessa sovelluksessa.

Lidl Plus -asiakkaille tarjotaan sovelluksessa erilaisia etuja mm. alennuskuponkien muodossa. Yksi sovelluksen viihdyttävimmistä eduista on raaputuskuponki: älypuhelimen näyttöön ilmestyy harmaa alue, josta saa sormella hankaamalla esille etukupongin. Etukuponki voi olla esimerkiksi alennus tietystä tuotteesta tai prosenttialennus seuraavasta ostoskerrasta. 

Sovelluksessa kaikki Lidliin liittyvä on kootusti yhdessä paikassa. Sovelluksessa voi muun muassa hakea myymälöiden osoitetietoja, navigoida lähimpään myymälään, tarkastaa aukioloaikoja ja lukea mainoslehden ja muita Lidlin julkaisuja.  

– Tavoitteenamme on tarjota etuasiakkaillemme ajankohtaisia tuotteita parhaaseen hintaan, inspiroivaa ja idearikasta sisältöä sekä eksklusiivisia palveluita. Myöhemmin voimme esimerkiksi tarjota Lidl Plus -asiakkaille etukäteen tietoa suosituista tuotteista, kysyä heidän mielipidettään uusista palveluista tai kutsua heitä tapahtumiin, Forsström luettelee.

Lidl Plus toimii myös ulkomailla

Lidl Plus -asiakkaille on sovelluksessa tarjolla vaihtuvia etuja ja tarjouksia, joista osa voi olla paikallisia ja osa henkilökohtaisia. Lidl Plus -asiakas voi valita sovelluksen sisällä kohdemaan. Tällöin hänellä on käytössään aina valitsemansa maan edut ja kupongit.

– Tietty tarjous voi olla voimassa vain omassa lähikaupassa tai tietyllä alueella. Lisäksi suomalainen voi saada vaikkapa lomamatkallaan Espanjassa tietoa paikallisista tarjouksista, Forsström kertoo. 

Rekisteröityneelle asiakkaalle yhteydenpito Lidlin kanssa on entistä vaivattomampaa. Sovelluksen kautta voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kysyä lisätietoa ostamistaan tuotteista. Esimerkiksi reklamaatiotilanteissa kuitti löytyy sovelluksesta ja asiakaspalvelu pääsee näkemään sen asiakkaan tietojen avulla. Lisäksi rekisteröityneet asiakkaat voivat vastata erilaisiin asiakaskyselyihin ja antaa palautetta ostosreissunsa sujumisesta.

Lidl Plus lyhyesti

  • Lidl Plus on Lidlin ilmainen etuohjelma. Asiakas saa puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta ajankohtaista tietoa, palveluita ja etuja Lidlistä.
  • Lidl Plus -sovellus on ladattavissa 25.6. alkaen sovelluskaupoista. Sovellus on ilmainen ja saatavilla Android- ja iOS-puhelimiin.
  • Etuohjelmaan rekisteröidytään luomalla Lidl-tili. Tilin luomiseen tarvitaan asiakkaan nimi, sähköposti, puhelinnumero, syntymäaika. Rekisteröitymisen yhteydessä valitaan myös oma suosikkimyymälä, jonka tarjouksia asiakas haluaa seurata.
  • Asiakas valitsee, haluaako käyttää käytössään olevia etuja ja skannaa sovelluksessa olevan etukortin kassalla erilliseen lukijaan ja
  • Lidl Plus -etuohjelma on käytössä tällä hetkellä jo Espanjassa, Tanskassa, Itävallassa, Hollannissa, Slovakiassa, Puolassa sekä pilottialueella Berliinin seudulla Saksassa. Sovelluksen käyttö laajenee vuonna 2020 useisiin uusiin Lidl-maihin.
  • Suomalainen Lidl Plus -asiakas voi käyttää sovellusta myös Suomen rajojen ulkopuolella matkaillessaan ja hyödyntää muiden Lidl Plus -etuohjelmassa mukana olevien maiden paikallisia etuja.

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee noin 5500 henkilöä. 188 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Järvenpäässä ja Laukaassa sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista osoitteessa lidl.fi. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa corporate.lidl.fi.